De ABCAT houtrookfilter

Heeft u een houtkachel? Dan zult u wel bekend zijn met de uitstoot van roet, fijnstof en geurstof. Houtstoken is een goed alternatief voor fossiele brandstoffen, maar het brengt dus ook de uitstoot van vele andere stoffen met zich mee. Hoe modern uw houtkachel ook is, deze uitstoot bij het stoken van hout is onvermijdelijk. Dit is niet altijd even fijn voor uw omgeving en uzelf. Daarom verkopen wij de ABCAT houtfilter. Zoals iedere auto een katalysator of roetfilter heeft om de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen terug te dringen, hebben wij nu de ABCAT die dezelfde roetfilter-technologie toepast op de uitlaat van uw houtkachel.

Waarom u een ABCAT houtrookfilter zou moeten aanschaffen

Door het gebruik van het ABCAT systeem als toevoeging op uw houtkachel zorgt u er voor dat de uitstoot van schadelijke stoffen met 96% worden verminderd. Dat is een zeer hoog percentage wat positieve invloed heeft op uw gezondheid en uw omgeving. De lucht wordt schoner en fijner om weer in te ademen en anderen zullen geen hinder meer ondervinden van uw houtkachel. Daarnaast is de ABCAT houtrookfilter eenvoudig te plaatsen. En niet geheel onbelangrijk: u reinigt de houtrookfilter makkelijk. De ABCAT is ontworpen om 20 stookseizoenen lang mee te gaan. Het is dus een investering die een ruime tijd mee gaat en vele grote voordelen met zich mee brengt. Een visuele weergave van de ABCAT ziet u hieronder. Ook kunt u het YouTube filmpje bekijken waar in wordt uitgelegd wat de ABCAT precies is en hoe het werkt.

ABCAT houtrookfilter

Heeft u nog vragen over de ABCAT houtrookfilter? U kunt de meest gestelde vragen raadplegen. Ook mag u ons bellen op (0512) 46 11 31 of mailen naar info@mulderhaarden.nl voor informatie over deze houtrookfilter. Wij kunnen u van passend advies voorzien en helpen u graag op weg met de aanschaf en/of installatie van de ABCAT houtrookfilter.

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken NHK Verkoop

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 - 88 reviews

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingen| |  info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

Mulder Haarden

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden