Acties

Maak kans op 500,- euro Retour!

500 euro retouractie

Wanneer u nu een aanschaf doet van meer dan 500 euro maakt u kans op 500 euro retour. Vul na uw aanschaf het formulier in en maak kans op het bedrag. Lees hier de actievoorwaarden. 

scan aanbieding november en decemberScan Actie - November & December

Met genoegen informeren wij over november & December actie van Mulder Haarden: Scan geeft kleur aan uw interieur!

Van November tot 18 December is de prijs van een gekleurde Scan Houtkachels gelijk aan een normale zwarte Scan Houtkachel. U betaalt dus niets extra's voor een gekleurde Scan Houtkachel. 

Klik op de afbeelding om ons assortiment te bekijken

Over Scan Houtkachels

Het Deense Scan is in 1978 opgericht in Odense.  Al vanaf de start van het bedrijf stond vooraan dat, koste wat het kost, zij dé beste houtkachels aan hun klanten wilden bieden De kracht van Scan ligt met name in het design, de innovatie en de gebruiksvriendelijkheid. Er wordt door Scan niet alleen aan het design gedacht. Ook wordt er veel aandacht aan het ‘vuur’ besteed, Scan streeft er naar dat de houtkachel met de perfecte vlam en uitstraling past in de meeste interieurs. De fabriek vestigt zich nog altijd in Denemarken waar zij van het begin tot het eind de volledig controle over de benodigde grondstoffen, productie en eindproducten hebben.

Ook een Scan Houtkachel in uw huis?

Bekijk dan ons Scan Assortiment.

 

Jotul Actie - November & December

jotul actie november en december

November & December zijn de maanden van kleur! Ook op ons assortiment Jotul Houtkachels is de prijs van een gekleurde Jotul Kachel gelijk aan een normale zwarte Jotul Houtkachel. U betaalt dus niets extra's voor een gekleurde versie!

Over JØTUL

SINDS 1853 UW WAPEN TEGEN DE KOU

Jøtul is één van s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie van verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

De natuur, cultuur en ambachten van Noorwegen zitten in het DNA van Jotul. Jotul heeft een passie voor warmte en een schat aan kennis en ervaring, die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarmee kunnen ze degelijke producten voor dagelijks gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek meegeven.

Ook een Jotul kachel in uw huis?

Bekijk dan ons Jotul Assortiment

 

contura actie

Contura Actie - Vlammend voordeel

10% Korting op een Contura 300

Gezelligheid in kubusvorm

Krijgt u net als wij nooit genoeg van knusse gezelligheid? Maak dan kennis met de nieuwe Contura 300 haarden. De Contura 300 is de perfecte keuze voor als u graag zelf bepaalt hoe de kachel eruit ziet. Wilt u een zwarte of een witte kachel? Een omlijsting van speksteen of artstone? Deur van gietijzer of glas? Wilt u een houtvak? U hebt de keuze uit drie varianten. Daarnaast kunt u kiezen voor een lade en andere slimme accessoires.

 

Bijpassend houtvak

Bij de Contura 330 kunt u kiezen voor een bijpassend houtvak. Het houtvak maakt van de kachel een gezelligen praktisch meubelstuk dat u geheel naar wens kuntvormgeven. Het houtvak is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kan onder of naast de kachel worden geplaatst. Het houtvak kan ook worden voorzien van een lade als u de voorkeur geeft
aan een afsluitbaar vak in plaats van een open vak.

 

 

70% Korting op Accessoires

Bij aankoop van een Contura uit de 500/800 serie, ontvangt u bij Mulder Haarden 70% korting op bijbehorende accessoires. Dus wilt u bij uw kachel bijvoorbeeld een draaiplateau, ventilator of warmhoudplaatje? Of bijvoorbeeld een deur voor uw houtvak? Nu met 70% korting

Korting Contura accessoires

 

Heeft u vragen over onze acties?

Klik hier en vraag nu naar de voorwaarden.

 

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

 DINSDAG 12 DECEMBER ZIJN WIJ

'S OCHTENDS GESLOTEN.

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB Nij Beets
Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden