Acties

complete aansluitset voor maar € 1,- bij aanschaf hase kachel

Hase actie dikwandige aansluitsetWie voornemens is om komend stookseizoen duurzame warmte op te wekken middels een houtkachel met hoog rendement, doet er goed aan van 9 oktober tot en met 19 november aanstaande een HASE houtkachel aan te schaffen bij een erkende en gespecialiseerde haarden- en kachelvakhandel.

In deze periode geldt namelijk dat bij aanschaf van een HASE kachel de dikwandige aansluitset, op kleur, niet € 285,- maar slechts € 1,- kost. De aansluitset - vervaardigd uit 2 mm dikwandig staal sluit de kachel aan op het rookkanaal en bestaat uit twee bochten, twee buizen van een meter en een rozetrand ter afwerking.

Kachels van Hase zijn duurzame designkachels van typisch Duitse kwaliteit. HASE houtkachels worden gezien als de beste producten, leverbaar met een zeer geavanceerde verbranding die voldoet aan de strengste emissie-eisen in Duitsland en Zwitserland. Verschillende modellen worden uitgevoerd met speksteen- of keramiekbekleding in verschillende kleuren. Dat maakt de kachels niet alleen een uniek object in elk interieur, maar zorgt ook voor extra lang genieten van aangename stralingswarmte.

Pierres d’Henri is toonaangevend fabrikant en importeur van natuurstenen schouwen, inbouw- & liftdeurhaarden en kachels. De haarden en kachels onderscheiden zich in het Nederlandse aanbod door de hoge kwaliteit en het duurzame karakter, het hoge rendement en lage emissiewaarden. 

september scan maand x px alle mod

Aktie wegens succes verlengd t/m Oktober

Met genoegen informeren wij over de september actie van Mulder Haarden: September = Scan Houtkachels maand

Tijdens de maand september en nu ook in oktober is ons Deens design van Scan Houtkachels aantrekkelijk geprijsd. U profiteert van 15 % extra korting op de verkoop prijs tijdens de hele maand september. De actie geldt voor alle vrijstaande modellen van Scan in zwart of grijs. 

Klik op de afbeelding om ons assortiment te bekijken

Over Scan Houtkachels

Het Deense Scan is in 1978 opgericht in Odense.  Al vanaf de start van het bedrijf stond vooraan dat, koste wat het kost, zij dé beste houtkachels aan hun klanten wilden bieden De kracht van Scan ligt met name in het design, de innovatie en de gebruiksvriendelijkheid. Er wordt door Scan niet alleen aan het design gedacht. Ook wordt er veel aandacht aan het ‘vuur’ besteed, Scan streeft er naar dat de houtkachel met de perfecte vlam en uitstraling past in de meeste interieurs. De fabriek vestigt zich nog altijd in Denemarken waar zij van het begin tot het eind de volledig controle over de benodigde grondstoffen, productie en eindproducten hebben.

Ook een Scan Houtkachel in uw huis?

Bekijk dan ons Scan Assortiment.

 

 

Contura Actie - Vlammend voordeel

contura actie

10% Korting op een Contura 300

 

Gezelligheid in kubusvorm

Krijgt u net als wij nooit genoeg van knusse gezelligheid? Maak dan kennis met de nieuwe Contura 300 haarden. De Contura 300 is de perfecte keuze voor als u graag zelf bepaalt hoe de kachel eruit ziet. Wilt u een zwarte of een witte kachel? Een omlijsting van speksteen of artstone? Deur van gietijzer of glas? Wilt u een houtvak? U hebt de keuze uit drie varianten. Daarnaast kunt u kiezen voor een lade en andere slimme accessoires.

 

Bijpassend houtvak

Bij de Contura 330 kunt u kiezen voor een bijpassend houtvak. Het houtvak maakt van de kachel een gezelligen praktisch meubelstuk dat u geheel naar wens kuntvormgeven. Het houtvak is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kan onder of naast de kachel worden geplaatst. Het houtvak kan ook worden voorzien van een lade als u de voorkeur geeft
aan een afsluitbaar vak in plaats van een open vak.

 

 

70% Korting op Accessoires

Bij aankoop van een Contura uit de 500/800 serie, ontvangt u bij Mulder Haarden 70% korting op bijbehorende accessoires. Dus wilt u bij uw kachel bijvoorbeeld een draaiplateau, ventilator of warmhoudplaatje? Of bijvoorbeeld een deur voor uw houtvak? Nu met 70% korting

Korting Contura accessoires

 

Heeft u vragen over onze acties?

Klik hier en vraag nu naar de voorwaarden.

 

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB Nij Beets
Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden