Elektrische kachels

Stijlvolle elektrische kachels koopt u bij Mulder Haarden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige kachel? Kies dan voor een elektrische kachel van Mulder Haarden en Kachels. Onze elektrische kachels zijn gemaakt van het beste materiaal en geven uw interieur een unieke en elegante uitstraling.

Voordelen

Elektrische kachels hebben vele voordelen ten opzichte van normale exemplaren. Zo zijn ze over het algemeen milieuvriendelijker dan normale kachels omdat ze geen fossiele brandstoffen verbruiken. Hierdoor zijn ze ook een stuk veiliger. Daarnaast zorgt een elektrische kachel ervoor dat je kamer razendsnel verwarmd is. En u heeft natuurlijk helemaal geen schoorsteen meer nodig.

Zonnepanelen en elektrische kachels

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een elektrische kachel in combinatie met zonnepanelen. Op die manier is het namelijk mogelijk om helemaal zelfvoorzienend te worden wat betreft het verwarmen van je woning. Je zonnepaneleninstallatie zet de zonnestralen om in elektriciteit. En schijnt de zon vaak genoeg, dan kun je je huis misschien zelfs gratis en voor niets verwarmen. 

Gazco Huntingdon 30

In onze collectie vindt u onder andere de elektrische versie van de Gazco Huntingdon 30. Bij deze kachel kunt u kiezen uit vijf verschillende vlamsnelheden en hetzelfde aantal gloeiniveaus. Zo kunt u hem precies zo personaliseren zoals u wilt. Met een afstandsbediening wisselt u tussen de verschillende niveaus. Dankzij het realistische design van de branderbedden en houtblokken zijn ze niet van echt te onderscheiden. ​

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

Reviews van Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 59 beoordelingen

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB        Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden