Elektrische kachels

Stijlvolle elektrische kachels koopt u bij Mulder Haarden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige kachel? Kies dan voor een elektrische kachel van Mulder Haarden en Kachels. Onze elektrische kachels zijn gemaakt van het beste materiaal en geven uw interieur een unieke en elegante uitstraling.

Voordelen

Elektrische kachels hebben vele voordelen ten opzichte van normale exemplaren. Zo zijn ze over het algemeen milieuvriendelijker dan normale kachels omdat ze geen fossiele brandstoffen verbruiken. Hierdoor zijn ze ook een stuk veiliger. Daarnaast zorgt een elektrische kachel ervoor dat je kamer razendsnel verwarmd is. En u heeft natuurlijk helemaal geen schoorsteen meer nodig.

Zonnepanelen en elektrische kachels

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een elektrische kachel in combinatie met zonnepanelen. Op die manier is het namelijk mogelijk om helemaal zelfvoorzienend te worden wat betreft het verwarmen van je woning. Je zonnepaneleninstallatie zet de zonnestralen om in elektriciteit. En schijnt de zon vaak genoeg, dan kun je je huis misschien zelfs gratis en voor niets verwarmen. 

Gazco Huntingdon 30

In onze collectie vindt u onder andere de elektrische versie van de Gazco Huntingdon 30. Bij deze kachel kunt u kiezen uit vijf verschillende vlamsnelheden en hetzelfde aantal gloeiniveaus. Zo kunt u hem precies zo personaliseren zoals u wilt. Met een afstandsbediening wisselt u tussen de verschillende niveaus. Dankzij het realistische design van de branderbedden en houtblokken zijn ze niet van echt te onderscheiden. ​

  • Gazco Huntingdon 30, Elektrisch

Huntingdon 30 Electric Kachel

Verfijnd gietwerk en een prachtige deur met maaswerk.

Een elektrische versie van de populaire Huntingdon 30.

Het verfijnd gietwerk en de prachtig Gotische deur met maaswerk van deze kachel worden door Gazco's 'VeriFlame' technologie levendig gemaakt. U wordt een selectie van 5 vlam snelheden en 5 gloei niveaus aangeboden. Uw vuurkeuze is dan tegen een zeer realistisch branderbed met de hand beschilderde 'houtblokken geplaatst, dat het zicht van een echt hout brandende kachel weerspiegeld. Het in werking brengen van de  Electrische Huntingdon 30 kachel is eenvoudig. De afstandbediening bied keuzes van de vlam of gloei en verwarming combinaties aan. Deze kunnen alleen: vuur effect; vuur effect + 1kW warmte; en vuur effect + 2kW warmte zijn, in overeenstemming met de hoeveelheid warmte dat vereisd wordt.

In 4 kleuren beschikbaar :Mat Zwart, Laurel Groen, Donker Blauw, Ivoor.

Gazco Huntingdon 30 - Elektrisch - Belangrijkste Feiten

 
Totale Afmeting 560 x 592 x 447*mm (w x h x d)*
Warmte vermogen 99.80%
Branderbed Houtblokken
Warmte vermogen 1 – 2kW
Bevelings controlepaneel Standaard afstandbediening
Schoorsteen Geen schoorsteen nodig


Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

Reviews van Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 59 beoordelingen

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB        Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden