Elektrische haarden en kachels

Stijlvolle elektrische haarden en kachels koopt u bij Mulder Haarden in Friesland

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige kachel? Kies dan voor een elektrische haard of kachel van Mulder Haarden en Kachels. Onze haarden en kachels zijn gemaakt van het beste materiaal en geven uw interieur een unieke en elegante uitstraling.

Het assortiment elektrische kachels van Mulder Haarden omvat losse en vaste modellen. Deze prachtige haarden kennen vele voordelen en zijn dan ook niet voor niets razend populair. Een elektrische kachel of haard valt eenvoudig te plaatsen volgens het plug and play concept.  

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie elektrische haarden en kachels. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Gazco Huntingdon elektrische kachels
Gazco Huntingdon elektrische kachels

Huntingdon 30 Electric Kachel

Verfijnd gietwerk en een prachtige deur met maaswerk.

Een elektrische versie van de populaire Huntingdon 30.

Het verfijnd gietwerk en de prachtig Gotische deur met maaswerk van deze kachel worden door Gazco's 'VeriFlame' technologie levendig gemaakt. U wordt een selectie van 5 vlam snelheden en 5 gloei niveaus aangeboden. Uw vuurkeuze is dan tegen een zeer realistisch branderbed met de hand beschilderde 'houtblokken geplaatst, dat het zicht van een echt hout brandende kachel weerspiegeld. Het in werking brengen van de  Electrische Huntingdon 30 kachel is eenvoudig. De afstandbediening bied keuzes van de vlam of gloei en verwarming combinaties aan. Deze kunnen alleen: vuur effect; vuur effect + 1kW warmte; en vuur effect + 2kW warmte zijn, in overeenstemming met de hoeveelheid warmte dat vereisd wordt.

In 4 kleuren beschikbaar :Mat Zwart, Laurel Groen, Donker Blauw, Ivoor.

Gazco Huntingdon 30 - Elektrisch - Belangrijkste Feiten

 
Totale Afmeting560 x 592 x 447*mm (w x h x d)*
Warmte vermogen99.80%
BranderbedHoutblokken
Warmte vermogen1 – 2kW
Bevelings controlepaneelStandaard afstandbediening
SchoorsteenGeen schoorsteen nodig

Voordelen van elektrische haarden en kachels 

Elektrische kachels hebben vele voordelen ten opzichte van normale exemplaren, welke we hieronder op een rijtje voor u hebben gezet: 

Een elektrische haard is aanzienlijk beter voor het milieu dan een reguliere kachel, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Doordat elektriciteit een duurzame energiebron is, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen, verwarmd u met een elektrische kachel op een verantwoorde manier. 

Een elektrische haard is een veilige keuze. U hoeft het vuur niet constant te blijven opstoken en de kachels worden minder warm aan de buitenkant dan een reguliere kachel. Hierdoor is het dus ook veiliger voor kinderen en huisdieren, omdat deze het warmtegevaar van een reguliere kachel niet altijd zien. 

Een elektrische kachel blinkt uit qua comfort en eenvoud. De kachels zijn zeer eenvoudig te plaatsen en monteren (plug and play), vooral de losse modellen vergen weinig aanpassingen. Daarnaast zijn de sfeerhaarden enorm snel op temperatuur. U kunt de kachel aanzetten met een afstandsbediening, waarna deze direct begint met verwarmen. Omdat het een elektrische kachel betreft gebeurt het verwarmen direct, waardoor de ruimte razendsnel op temperatuur is. Uiteraard heeft u voor een elektrische kachel ook geen schoorsteen nodig. 

Hebt u uw dak bekleed met zonnepanelen? Dan kunt u uw eigen opgewekte energie gebruiken om uw elektrische kachel te verwarmen. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om stroom terug te leveren aan energiemaatschappijen. Door de verkregen zonne-energie zelf te gebruiken voor uw elektrische kachel, bent u volledig zelfvoorzienend en gaat er geen energie verloren. Bovendien dalen de vaste kosten voor de verwarming van uw woning enorm, wanneer u de benodigde elektriciteit zelf opwekt. 

Onze collectie elektrische haarden en kachels

Bij Mulder Haarden hebben we een fraaie collectie van elektrische haarden en kachels in onze showroom staan. We verkopen diverse modellen van het bekende merk Gazco.

In onze collectie vindt u onder andere de elektrische versies van de Gazco Huntingdon 20, 30 en 40. Deze kachels staan bekend om hun verfijnde gietwerk en prachtige Gotische deuren. Ze zijn uitgerust met de zogenaamde VeriFlame technologie, wat betekent dat ze voorzien zijn van verschillende warmte instellingen en vlammen helderheidsniveaus. Deze kachels zijn nauwelijks van echte houtkachels te onderscheiden!

De Vogue Midi is een strakke kachel die is voorzien van 3D vlameffecten. U kunt de lichteffecten van de vlammen onafhankelijk van elkaar bedienen. Naast de standaard vlammen heeft u ook de keuze uit doorzichtige en grijze kiezelstenen en zelfs ijskristallen.

De elektrische versie van de Stockton kachels heeft hetzelfde klassieke uiterlijk als de Stockton gas- en houtkachels. Het grote verschil zit hem in de prachtige authentieke vlammen die u creëert dankzij de VeriFlame technologie. Deze technologie zorgt voor vier verschillende vuur- en vlamsnelheden. De Stockton elektrische kachels hebben we verkrijgbaar in de modellen Klein, 5 en Medium.

Bij Mulder Haarden in Friesland verkopen we ook de stijlvolle Marlborough2 elektrische kachels. Dit type wordt gekenmerkt door de realistische houtblokken op het branderbed en is uitgerust met Gazco’s unieke VeriFlame technologie. De Marlborough komt met een stekker en is bij ons verkrijgbaar in de modellen Klein en Medium.

Naast kachels verkopen wij ook elektrische haarden. De Radiance elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren aan iedere wand in uw woning. En met de semi-uitsparing set kunt u hem ook gedeeltelijk in uw wand of muur bouwen, wat een fraai effect geeft. De Radiance haarden komen met hoge kwaliteit LED-achtergrondverlichting met 12 levensechte kleuren.

De Skope wandhaarden zijn bij Mulder Haarden te verkrijgen als twee- of driezijdige haard. Hiermee creëert u een driedimensionaal zicht op de fraaie vlammen en lichteffecten, waarvan er meerdere beschikbaar zijn. De Skope wandhaarden zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

Wat kost een elektrische kachel in verbruik?

Wanneer je overgaat tot het kopen van een elektrische kachel is het misschien handig om vooraf in kaart te hebben wat een elektrische kachel ongeveer verbruikt en wat dit je zal gaan kosten. Doordat de prijzen van gas steeds maar stijgen en de elektriciteitsprijzen steeds maar dalen, is het steeds interessanter om daadwerkelijk overstappen op een elektrische kachel. Hoeveel een elektrische kachel verbruikt en wat dit je kost ligt natuurlijk aan de elektrische kachel zelf. De één is nu eenmaal zuiniger dan de ander.

Op dit moment betaal je per KWh (1000 watt) ongeveer € 0,20. Wanneer je dus een elektrische kachel aanzet die 1000W per uur verbruikt, kost je dit omgerekend maar € 0,20 per uur! Het ligt er dus aan wat voor kachel je hebt. Een gemiddelde elektrische kachel zal ongeveer 2000W verbruiken per uur. Dat is dus € 0,40 per uur. 

Hoe duur is een elektrische kachel?

Het is lastig een prijs te noemen wat een elektrische kachel je gaat kosten. De verschillen per kachel zijn nu eenmaal zo groot dat dit erg lastig te zeggen is. Je kunt het zo duur en goedkoop mogelijk maken als je zelf wilt. Ben je benieuwd naar de prijzen van onze elektrische kachels? Vraag dan gerust gratis een offerte aan of neem contact op!

Meer informatie over de haarden en kachels van Mulder Haarden 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de verschillende elektrische haarden en kachels? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van passend advies en gedetailleerde informatie over de verschillende modellen. 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden