Elektrische haarden en kachels

Stijlvolle elektrische haarden en kachels koopt u bij Mulder Haarden in Friesland

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige kachel? Kies dan voor een elektrische haard of kachel van Mulder Haarden en Kachels. Onze haarden en kachels zijn gemaakt van het beste materiaal en geven uw interieur een unieke en elegante uitstraling.

Voordelen

Elektrische kachels hebben vele voordelen ten opzichte van normale exemplaren. Zo zijn ze over het algemeen milieuvriendelijker dan normale kachels omdat ze geen fossiele brandstoffen verbruiken. Hierdoor zijn ze ook een stuk veiliger. Daarnaast zorgt een elektrische kachel ervoor dat je kamer razendsnel verwarmd is. En u heeft natuurlijk helemaal geen schoorsteen meer nodig.

Hebt u uw dak bekleed met zonnepanelen? Dan kunt u uw eigen opgewekte energie gebruiken om uw elektrische kachel te verwarmen. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om stroom terug te leveren aan energiemaatschappijen. Door de verkregen zonne-energie zelf te gebruiken voor uw elektrische kachel, bent u volledig zelfvoorzienend en gaat er geen energie verloren. 

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie elektrische haarden en kachels. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Radiance elektrische haarden
Radiance elektrische haarden

Onze collectie elektrische haarden en kachels

Bij Mulder Haarden hebben we een fraaie collectie van elektrische haarden en kachels in onze showroom staan. We verkopen diverse modellen van het bekende merk Gazco.

Huntingdon elektrische kachels
In onze collectie vindt u onder andere de elektrische versies van de Gazco Huntingdon 20, 30 en 40. Deze kachels staan bekend om hun verfijnde gietwerk en prachtige Gotische deuren. Ze zijn uitgerust met de zogenaamde VeriFlame technologie, wat betekent dat ze voorzien zijn van verschillende warmte instellingen en vlammen helderheidsniveaus. Deze kachels zijn nauwelijks van echte houtkachels te onderscheiden!

Elektrische Vogue Midi kachels
De Vogue Midi is een strakke kachel die is voorzien van 3D vlameffecten. U kunt de lichteffecten van de vlammen onafhankelijk van elkaar bedienen. Naast de standaard vlammen heeft u ook de keuze uit doorzichtige en grijze kiezelstenen en zelfs ijskristallen.

Stockton elektrische kachels
De elektrische versie van de Stockton kachels heeft hetzelfde klassieke uiterlijk als de Stockton gas- en houtkachels. Het grote verschil zit hem in de prachtige authentieke vlammen die u creëert dankzij de VeriFlame technologie. Deze technologie zorgt voor vier verschillende vuur- en vlamsnelheden. De Stockton elektrische kachels hebben we verkrijgbaar in de modellen Klein, 5 en Medium.

Marlborough2 kachels
Bij Mulder Haarden in Friesland verkopen we ook de stijlvolle Marlborough2 elektrische kachels. Dit type wordt gekenmerkt door de realistische houtblokken op het branderbed en is uitgerust met Gazco’s unieke VeriFlame technologie. De Marlborough komt met een stekker en is bij ons verkrijgbaar in de modellen Klein en Medium.

Radiance elektrische haarden
Naast kachels verkopen wij ook elektrische haarden. De Radiance elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren aan iedere wand in uw woning. En met de semi-uitsparing set kunt u hem ook gedeeltelijk in uw wand of muur bouwen, wat een fraai effect geeft. De Radiance haarden komen met hoge kwaliteit LED-achtergrondverlichting met 12 levensechte kleuren.

Elektrische Skope wandhaarden
De Skope wandhaarden zijn bij Mulder Haarden te verkrijgen als twee- of driezijdige haard. Hiermee creëert u een driedimensionaal zicht op de fraaie vlammen en lichteffecten, waarvan er meerdere beschikbaar zijn. De Skope wandhaarden zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

MetalotermBewust stokenNHK Verkoop

Openingstijden: 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden