Stijlvolle gas inbouwhaarden bij Mulder Haarden in Friesland

De mooiste gas inbouwhaarden in Friesland vindt u bij Mulder Haarden

Bent u op zoek naar een nieuwe inbouwhaard op gas voor in huis? In onze collectie vindt u diverse stijlvolle gas inbouwhaarden. U heeft een ruime keuze tussen verschillende modellen, kleuren en afmetingen Ook hebben wij verschillende hoekhaarden en doorkijkhaarden op gas.

Benieuwd of wij de juiste gashaard voor u hebben? Hieronder ziet u een impressie van onze collectie. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Tunnel haard
Tunnel haard
 • bediening
  • elektrisch
 • branderbed
  • houtset
 • brandstof
  • aardgas
 • model
  • inbouw
 • verbrandingssysteem
  • gesloten
 • vuurzicht
  • tunnel

Een gashaard voor ieder interieur

Of u nu op zoek bent naar een inbouwhaard, een hoekhaard, of een doorkijkhaard. Bij Mulder Haarden is alles mogelijk. Wij bieden gas inbouwhaarden in verschillende formaten aan zodat er altijd een is die bij uw interieur past.

De voordelen van een inbouwhaard op gas

Net zo als alle inbouwhaarden is het ten eerste een prachtige toevoeging aan uw interieur. Een inbouwhaard brengt een stukje gezelligheid en sfeer in huis, iets u met een gewone kachel niet heeft. Of u nou een moderne of traditionele haard zoekt, uw woning ziet er gelijk een stuk luxer uit. Bovendien is een inbouwhaard ook praktisch, de kachel neemt geen ruimte in waardoor de ruimte nog groter lijkt. Het voordeel van dit een gashaard is dat de kachel erg makkelijk is om te gebruiken en zeer onderhoudsvriendelijk is.  Bovendien zijn inbouwhaarden op gas ook nog eens zuinig wat het beter voor het milieu maakt.

Kosten van een gas inbouwhaard

Er is natuurlijk geen standaard prijs als het om gas inbouwkachels gaat. Iedere kachel en iedere ruimte waar de kachel moet worden geplaatst is anders. Er zijn een aantal factoren dien de prijs van de gashaard kunnen beïnvloeden. Te eerste is de plek waar u de kachel wilt instaleren belangrijk. Soms kan de kachel gelijk worden geplaats maar in veel gevallen is er eerst een verbouwing nodig. De indeling van uw woning heeft hier ook invloed op, de plaatsing van het rookkanaal brengt bijvoorbeeld ook kosten met zich mee. Natuurlijk de prijs van de gashaard zelf ook belangrijk, afhankelijk van het model en de specificaties zal een kachel duurder of goedkoper zijn.

Koop uw inbouwhaard op gas Bij Mulder Haarden in Friesland

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen en/of installeren van een gas inbouwkachel? Wij helpen u graag verder! Wij adviseren u graag welke kachel het beste past bij uw woonsituatie. Neem contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom.

bezoek de showroom

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden