Een sfeervolle gaskachel bij Mulder Haarden in Friesland 

Bent u in Friesland op zoek naar een functioneel verwarmingssysteem, die tevens een gezellige sfeer naar uw woning brengt? Dan is een gaskachel van Mulder Haarden wat voor u. Onze kachels leveren veel warmte en zijn verkrijgbaar met verschillende uiterlijke kenmerken, zodat er altijd een kachel beschikbaar is die perfect aansluit op uw interieur.

Een geschikte gaskachel voor iedereen bij Mulder Haarden in Nij Beets Friesland 

Bij Mulder Haarden in Nij Beets vindt u een groot aanbod aan gaskachels. Door de grote mate van variatie is er voor iedereen een geschikte gaskachel te vinden. We hebben schoorsteengebonden gaskachels, maar ook modellen zonder schoorsteen. Bovendien kunt u kiezen voor een open of een gesloten verbrandingssysteem. Hieronder ziet u een korte impressie van onze collectie. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Gesloten en open kachels bij Mulder Haarden

Er zijn twee verschillende soorten gaskachels, namelijk een open en een gesloten gaskachel.

Hieronder ziet u een korte impressie van onze collectie. In onze winkel in Friesland vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Bocal A6 Topflame
Bocal A6 Topflame

Technische eigenschappen

Afmetingen (bxhxd):62,5 x 73,5 x 37cm
Kleur:antraciet
Achterwand:staalwand
Vermogen:6 kW
Afvoerdiameter:9 cm
Hoogte hart pijp:48,5 cm

Voordelen van een gaskachel bij Mulder Haarden

Kies de juiste gaskachel voor uw woning

U wilt een kachel op gas kopen, maar weet niet precies waar u naar zoekt. Gaskachels en gashaarden zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van traditionele houtkachels. U haalt een gezellige sfeer in huis zonder gedoe met hout en brandstoffen. Dankzij de gasaanvoer kunt u de kachel met een knop of afstandsbediening op temperatuur brengen. Bovendien heeft u ook een groot aanbod aan verschillende gaskachels waar u tussen kunt kiezen.

Bent u geïnteresseerd in een traditionele haard of gaat u liever voor een moderne gaskachel? Ook heeft u veel opties als het om de plaatsing van de gaskachel gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een vrijstaande gaskachel kiezen.   

Laat u inspireren en verwonderen bij Mulder Haarden 

Op onze website vindt u een impressie van het te leveren aanbod. Of breng een bezoek aan onze showroom in Nij Beets, om u te laten inspireren en verwonderen door onze volledige collectie van sfeervolle gaskachels. Onze medewerkers in Friesland hebben veel expertise over de verschillende kachels en haarden en gaan graag met u in gesprek over welke kachel het beste past bij uw woonsituatie.

 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden