Een sfeervolle gaskachel bij Mulder Haarden in Friesland

Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem wat de sfeer van uw inrichting eer aan doet? Dan is een gaskachel van Mulder Haarden wat voor u. Wij hebben kachels die perfect passen bij uw inrichting.

In de collectie van Mulder Haarden in Beets bevinden zich klassieke kachels en gaskachels met een gesloten systeem. Bij ons is er voor ieder interieur een passende gaskachel. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een klassiek exemplaar dan is de Gazco Hundington 30 misschien iets voor u. Wanneer u voor een moderne inrichting gaat dan is de Calvix Sparky 3 k-Col type D-HDS wat voor u. 

Voordelen van een gaskachel bij Mulder Haarden

Gesloten en open kachels bij Mulder Haarden

Er zijn twee verschillende soorten gaskachels, namelijk een open en een gesloten gaskachel. Bij een open gaskachel komt de verbrandingslucht in de ruimte waar de kachel staat, het is daarom ook belangrijk om deze ruimte goed te ventileren voor het zuurstofgebruik. Bij een gesloten gaskachel wordt de verbrandingslucht afgevoerd door een dubbelwandige buis naar de buitenlucht. Dit is schoner en de gesloten kachel heeft een hoger rendement.

Laat u inspireren bij Mulder Haarden

Op onze website vindt u een impressie van het te leveren aanbod. Breng een bezoek aan onze showroom in Beets om u te laten inspireren door onze volledige collectie gaskachels. Wij adviseren u graag welke kachel het beste past bij uw woonsituatie.

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

1e en 2e paasdag gesloten. Dinsdag 23 april gesloten. Donderdagochtend 25 april gesloten open vanaf half 2. koningsdag gesloten. 

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

Reviews van Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 59 beoordelingen

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB        Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden