Een sfeervolle gaskachel bij Mulder Haarden in Friesland

Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem wat de sfeer van uw inrichting eer aan doet? Dan is een gaskachel van Mulder Haarden wat voor u. Wij hebben kachels die perfect passen bij uw inrichting.

In de collectie van Mulder Haarden in Nij Beets bevinden zich gaskachels in de schoorsteengebonden (open) of met gesloten verbrandingssysteem. Bij ons is er voor ieder interieur een passende gaskachel, van klassiek tot modern.

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Gazco Huntingdon 30, Gaskachel
Gazco Huntingdon 30, Gaskachel

Gazco Huntingdon 30 Kachel

De Huntingdon 30 multi fuel kachel combineerd verfijnde stijl met een substantiele verwarmings capaciteit, daardoor is dit de ideale keuze voor vele woningsruimtes. 

Tweevoudige lucht controle hendels, geven u de mogelijkheid, de vlam en warmte productie voor uw behoefte te regelen. Ze voorzien van exacte verbranding controle. Er is ook een extern bedienbaar rooster functie voor het meer efficiente stoken van rook reducerende brandstof. 

Kleur keuzes: Op aanvraag

Gazco Huntingdon 30 Kachel - Belangrijkste Feiten

 
Totale Afmeting553 x 592 x 502mm (b x h x d)*
Multi-fuel(met extern bedienbaar schudrooster)Ja
Hoog efficiente verwarmings rendementHout: 80% - Rook reducerende Brandstof: 82%
Volglazen deur of deur met maaswerk versies (mat zwart)Ja
AsladeJa
CleanburnJa
AirwashJa
Onzichtbare handvaten en scharnierenJa
Maximale capacitiet6kW
Maximale houtblok lengte300mm
Stoomketel optieNee
Afmeting Rookgasaansluiting152mm boven of achter
Rookkanaal in vier kleuren optiesOp aanvraag

Voordelen van een gaskachel bij Mulder Haarden

Kies de juiste gaskachel voor uw woning

Gaskachels en gashaarden zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van traditionele houtkachels. U haalt een gezellige sfeer in huis zonder gedoe met hout en brandstoffen. Dankzij de gasaanvoer kunt u de kachel met een knop of afstandsbediening op temperatuur brengen. Bovendien heeft u ook een groot aanbod aan verschillende gaskachels waar u tussen kunt kiezen. Bent u geïnteresseerd in een traditionele haard of gaat u liever voor een moderne gaskachel. Ook heeft u veel opties als het om de plaatsing van de gaskachel gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een vrijstaande gaskachel kiezen.

Gesloten en open kachels bij Mulder Haarden

Er zijn twee verschillende soorten gaskachels, namelijk een open en een gesloten gaskachel. Bij een open gaskachel wordt de verbrandingslucht uit de ruimte gehaald waar de kachel staat, het is daarom ook belangrijk om deze ruimte goed te ventileren. Bij een gesloten gaskachel worden de zuurstof en de verbrandingslucht door een concentrische pijp geregeld. Dit is schoner en de gesloten kachel heeft een hoger rendement.

Laat u inspireren bij Mulder Haarden

Op onze website vindt u een impressie van het te leveren aanbod. Breng een bezoek aan onze showroom in Beets om u te laten inspireren door onze volledige collectie gaskachels. Wij adviseren u graag welke kachel het beste past bij uw woonsituatie.

MetalotermBewust stokenNHK Verkoop

Openingstijden: 

WIJ ZIJN GESLOTEN T/M 18 AUGUSTUS AS.

Maanda
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden