Sfeervolle houthaarden | Inbouw & designhaarden

De mooiste houthaarden voor in de wintermaanden

Onze showroom bevat allerlei soorten houthaard, deze haarden doen meer dan alleen het verwarmen van uw woning. De haarden geven zorgen voor een zeer warme sfeer en hebben een authentieke uitstraling. Een echte eye-cather voor in de woonkamer dus!  

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Bekijk de onderstaande houthaarden of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken! 

Wanders Square 60
Wanders Square 60

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over de Wanders Square 60? Kom langs in de showroom of neem gerust contact op.

Open of gesloten houthaard?

Bij Mulder’s Haarden & Kachels verkopen we zowel open- als gesloten haarden, deze hebben elk hun voor- en nadelen.  

Ten opzichte van de ouderwetse open haard biedt de gesloten houthaard een stuk groter gebruiksgemak, terwijl u wel van dezelfde behaaglijke warmte kunt genieten. Bovendien zijn de gesloten houthaarden een stuk zuiniger, en veiliger, dan een open haard. Maar ook een gesloten houthaard stookt u op de ouderwetse manier met houtblokken, hierdoor kunt u nog steeds genieten van de intrigerende vlammen.  

Zowel een gesloten als een open houthaard is een prachtige aanwinst voor uw woonkamer en brengt sfeer, comfort en warmte met zich mee. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een goede houthaard koopt u bij Mulder’s Haarden & Kachels!  

Verschillende mogelijkheden

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende vormen houthaarden. U kunt natuurlijk kiezen voor de ouderwetse open haard, maar daarnaast bieden wij ook de modernere gesloten haarden aan. Binnen de gesloten haarden bieden wij inbouwvarianten, maar ook designhaarden die uitstekend passen in een moderne strakke inrichting.

Houthaard kopen bij Mulder’s Haarden en Kachels in Friesland

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, dit doen we door u te inspireren met eindeloze sfeerfoto’s van onze collectie. Zo weet u hoe de houthaarden eruit zien wanneer deze in een woonomgeving staan en kunt u gelijk inspiratie opdoen voor het omliggende interieur. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 kunt u er op rekenen dat wij het belangrijk vinden dat u de juiste houthaard koopt. Meer weten? Kom de houthaarden bekijken in onze showroom nabij Drachten! 

MetalotermBewust stokenNHK Verkoop

Openingstijden: 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden