Houtkachels

Ruim assortiment aan houtkachels in diverse stijlen

Een echte houtkachel koopt u bij Mulder haarden & kachels uit Nij Beets, Friesland. Houtkachels geven niet alleen een gezellige sfeer, maar hebben tegenwoordig ook een hoog rendement. Onze sfeerverwarmingen zorgen voor een toevoeging in uw woonkamer. 

Bent u op zoek naar het nostalgische gevoel van een echte houtkachel? Dan bent u bij Mulder Haarden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan houtkachels. Er zijn kachels in verschillende materialen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een keramische of een spekstenen houtkachel, of u gaat voor een mooie Scandinavische houtkachel.

  • Nobles

Over de Nobles

De Nobles heeft een bescheiden vermogen en speelt daarmee in op de laatste trend. De vraag naar kachels met een bescheiden vermogen en een buitenluchtaansluiting neemt de laatste jaren geleidelijk toe. Altech, dat vooral kachels maakt met een hoger vermogen, heeft bepaald niet de plank mis geslagen. Het model is zeer compact maar wel zeer volledig uitgerust. U heeft de keus uit een boven- of achterafvoer. De kachel kan worden aangesloten op drie verschillende rookkanalen: 125, 130 of 150 mm. De kachel is uitgevoerd met 5,5cm dik speksteen. Hierdoor kunt u na het stoken nog urenlang genieten van de stralingswarmte. Een zeer volledig model in een compacte uitvoering.

Technische gegevens van de Nobles:

Brandstof:
Warmte afgifte:
Capaciteit:
Aansluiting pijp:
Pijpdiameter:
Gewicht:
Hoogte:
Breedte:
Diepte:
Levertijd:
Hout
+/- 20-120 m3
2-6 kW
Verwisselbaar
125, 130 of 150 mm
120 Kg
52 cm
55 cm
35 cm
Op voorraad


Wij inspireren u graag!

Op onze website vindt u een impressie van ons aanbod. Breng een bezoek aan onze showroom in Nij Beets om u te laten inspireren door onze volledige collectie houtkachels. Wij adviseren u graag welke houtkachel en welk systeem het beste past bij uw woonwensen.

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken SVG logo

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
09.00 - 12.30 uur
en 13.30 - 17.00 uur
09.30 - 16.00 uur

Reviews van Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 59 beoordelingen

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB        Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nlSitemap

Bekijk ook onze:

 info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon (0512) 46 11 31       

Mulder Haarden

 

Mulder Haarden