Pelletkachels kopen

Op zoek naar een nieuwe kachel? Pelletkachels zijn momenteel helemaal in. En dat is niet voor niets, want ze hebben vele voordelen. Ze zijn niet alleen een fraaie sfeer- en warmtemaker in uw woonkamer, ze zijn ook nog eens erg milieuvriendelijk en zuinig. Bij Mulder Haarden & Kachels hebben we een fraai aanbod van de beste pelletkachels van het Italiaanse merk MCZ.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

MCZ GIO Bordeaux
MCZ GIO Bordeaux

Omschrijving
De Gio is een compacte, rechtlijnige en tijdloze pelletkachel, geschikt voor elk interieur. Het interieur van deze kachel is in gietijzer, om het sfeervolle vlammenbeeld te accentueren.

De boven- en voorzijde zijn vervaardigd uit gietijzer, de zij- kanten zijn van plaatstaal en beschikbaar in de volgende leuren

kleuren :
Zwart, Bordeaux, Wit of Alu.

Afmetingen
995 x 486 x 481

 

Gezellig voor de haard met een pelletkachel

Lekker gezellig met elkaar voor de knisperende kachel zitten, dat is een ideaalbeeld voor veel mensen. Vaak wordt dan gedacht aan een houtkachel, maar met een pelletkachel creëert u een net zo’n gezellige sfeer. Het vuur ziet er wel net wat anders uit dan bij een houtkachel. Wilt u dat met eigen ogen zien? Kom dan eens langs in onze showroom vlakbij Drachten.

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel is uniek in zijn soort en werkt dan ook net wat anders dan andere soorten kachels. Pelletkachels worden gevoed met pelletkorrels, die bestaan uit kleine samengeperste staafjes hout. Door deze korrels te verbranden ontstaan er hete rookgassen, die door de warmtewisselaar geleid worden. Op deze manier ontstaat er warme lucht die uw kamer gaat verwarmen.

Elke pelletkachel heeft een ingebouwde ventilator, die ervoor zorgt dat de gecreëerde warmte echt de kamer in wordt geblazen. Logisch dus dat pelletkachels uw ruimte veel efficiënter verwarmen dan de traditionele houtkachels of gaskachels.

Door de geavanceerde technologie waarmee pelletkachels zijn uitgerust wordt uw woonruimte in precies de juiste mate verwarmd. De ingebouwde computer voelt namelijk precies hoe warm het in uw kamer is, en wat er precies nodig is qua pelletkorrels om de ruimte op de juiste temperatuur te krijgen.

Pelletkachels zijn daarnaast zeer veilig. Zo zijn ze uitgerust met sensoren die beschermen tegen oververhitting. En worden de pellets niet goed verbrand, dan springt de kachel automatisch in een alarmmode.

Een milieuvriendelijke kachel

Eén van de grote voordelen van pelletkachels ten opzichte van andere soorten kachels is dat ze zo enorm milieuvriendelijk zijn. Ze bieden één van de duurzaamste manieren om uw woning te verwarmen. Het verbranden van houtpellets is ontzettend efficiënt: ze stoten nauwelijks fijnstof uit (tot 5x minder dan houtkachels) en zorgen voor een neutrale CO2-verbranding. Dat wil zeggen dat ze dezelfde CO2-waarde weer teruggeven aan de natuur. Een bijkomend voordeel is dat u door deze perfecte schone verbranding veel minder onderhoud hoeft uit te voeren.

Profiteer van een hoog rendement

Niet alleen zijn pelletkachels goed voor het milieu, ze zijn ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Waar de open haard een rendement van ongeveer 15% heeft, en de oude houtkachel een rendement van ongeveer 50%, heeft de pelletkachel een rendement van meer dan 92% omdat de pellets bijna volledig verbanden in de kachel. Gebruikt u de kachel op de juiste manier, dan heeft u de investering al in twee jaar terugverdiend.

MCZ pelletkachels bij Mulder Haarden

Mulder Haarden verkoopt pelletkachels van het gerenommeerde Italiaanse merk MCZ, dat bekend staat om haar focus op innovatie. Kachels van MCZ zijn enorm zuinig en daarnaast een stuk stiller dan de exemplaren van andere merken. MCZ kachels zijn daarnaast gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm en zorgen voor enorm sfeervolle vlammen in uw woonkamer.

Wij inspireren u graag!

Bent u enthousiast en wilt u ook graag een pelletkachel in uw woning? Breng een bezoek aan onze showroom in Nij Beets om u te laten inspireren door onze volledige collectie pelletkachels. Wij adviseren u graag welke kachel en welk systeem het beste past bij uw woonwensen.

Actie: houtpellets kopen met korting

Bent u voor uw pelletkachel op zoek naar houtpellets tegen een zacht prijsje? Dankzij onze samenwerking met Onlinehoutpellets.nl profiteert u van mooie kortingen als u online houtpellets bestelt. Klik op de afbeelding onderaan deze pagina en profiteer van deze actie!

 

 

MetalotermBewust stokenNHK Verkoop

Openingstijden: 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden