Tuinhaarden

Heerlijk genieten met de sfeervolle Reny tuinhaarden van Mulder Haarden & Kachels in Friesland

Een voorzichtig zonnetje zet de tuin in het licht en het tuinmeubilair wordt van stal gehaald. De dagen worden langer en de tuin veranderd in een soort seizoensgebonden woonkamer, het is lente! 

Je krijgt zin om buiten te zijn, maar het kan ondanks dat de zon schijnt nog best wat fris zijn. Het moment om lekker bij de tuinhaard plaats te nemen en te genieten van een knisperend vuur. Wat is het toch, dat je zo gelukkig kunt zijn van iets simpels als bij een vuur zitten en staren in de vlammen? 

Hieronder ziet u een impressie van onze collectie tuinhaarden. In onze winkel vindt u echter nog veel meer modellen, maten en uitvoeringen tuinhaarden. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Reny Piquia tuinhaard
Reny Piquia tuinhaard

Tuinhaarden in de huidige markt variëren enorm in kwaliteit. De tuinhaarden van Mulder Haarden voldoen echter ruimschoots aan de kwaliteitsstandaard en zijn daarnaast geproduceerd van duurzaam materiaal. Dit betekent dat onze haarden met gemak 10 tot 15 jaar meekunnen, zeker wanneer zij op een beschutte plek worden geplaatst. 

Tuinhaarden staan erom bekend dat ze mooier worden naarmate men langer stookt. Bij Mulder Haarden in Friesland ontvangt u een blanke tuinhaard. Door weersinvloeden, waaronder regen, start het roestproces. Wanneer de tuinhaard geroest is stopt dit proces en heeft u een prachtige, authentieke haard in uw tuin staan. 

Mooie en sfeervolle tuinhaarden bij Mulder Haarden & Kachels in Friesland

Mulder Haarden's aanbod in tuinhaarden is heel gevarieerd. Heeft u al eens een mooie doorkijkhaard overwogen? Vanaf meerdere zijden kunt u hierin het vuur zien. Deze modellen zijn verkrijgbaar met één, twee of drie ramen en tevens met of zonder wielen of een rolplateau. 

Wilt u graag dat uw tuinhaard alvast geroest is? Of wilt u graag dat we de kachel zwart spuiten? Tegen een meerprijs is dit zeker mogelijk. 

Het genot van een tuinhaard van Mulder Haarden & Kachels 

Vuur is emotie. Al sinds het begin van de mensheid biedt een vuurtje ons veiligheid, troost, warmte of gezelligheid. Vuur laat ons denken aan een pruttelende pot lekker eten, aan liedjes bij een kampvuur of het sissende geluid van een barbecue. Bovendien is een vuurtje erg gezellig, waardoor mooie herinneringen worden opgehaald of sterke verhalen verteld. Dit haal je allemaal in huis met een sfeervolle terraskachel van Reny. 

Echter is niet alleen het vuur zelf een bron van geluk, het proces van een vuurtje stoken is namelijk ook een fijne ervaring. U bent op een lekker primitieve manier bezig, iets te creëren wat de mens al duizenden jaren doet en wat essentieel was voor ons ontwikkeling. Hout zagen, houthakken, hout stapelen. Hout de tijd geven om te drogen tot het klaar is om een perfect vuur te stoken met uw tuinhaard. Daarna een mooie stapel hout in uw terraskachel opbouwen, netjes volgens de Zwitserse methode: grote blokken eerst, dan iets kleinere blokken en bovenop de aanmaakhoutjes. Het heeft iets ambachtelijks en ‘ambachtelijk’ voelt fijn. We kopen toch ook liever brood van de ambachtelijke bakker dan van de broodfabriek? En zo zit je dus heerlijk te genieten van het door jou zelf ‘ambachtelijk’ gemaakte vuur. 

Het is fijn om te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven en de gezelligheid van een mooi brandend vuur in uw tuinhaard hoort daarbij. Tegelijkertijd gaat u bewust om met uw omgeving, hierbij wilt u uiteraard een terraskachel die maximaal bijdraagt aan de gezelligheid en tegelijkertijd zo schoon en effectief mogelijk stookt.  

Nieuwe collectie Reny tuinhaarden - Sfeerfoto's

Reny Piquia tuinhaardReny Quaruba tuinhaardReny Piquia tuinhaard

Reny Bijuga tuinhaardReny Quaruba tuinhaard

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden