Kachelspecialist in Friesland

Bent u op zoek naar een kachelspecialist in Friesland? U kunt stoppen met zoeken! Wij van Mulder Haarden zijn al jaar en dag gespecialiseerd in alles omtrent kachels. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Niet voor niets hebben wij een keurmerk ‘’5-sterren specialist’’ en ontvangen wij een gemiddelde beoordeling van 9.1! Een kachel aanschaffen voor uw woning in Friesland? Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verassen door onze prachtige kachels! Ziet u een kachel die u misschien wel wat lijkt? Bestel vandaag nog of neem contact op. Wij adviseren u graag en bespreken de mogelijkheden. Kachelspecialist in Friesland? Mulder Haarden zorgt voor een verwarmende service!

Allerlei soorten kachels

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan kachels passend bij elk interieur. Van luxueuze, vrijstaande kachels en inbouwhaarden, tot basic haarden en kachels. Bij Mulder Haarden vindt u altijd de kachel die u zoekt en bij u past. Benieuwd naar onze verschillende soorten kachels? Hieronder ons assortiment aan kachels:

-    Gas inbouwhaarden
-    Gaskachels
-    Houtkachels
-    Houthaarden
-    Tuinhaarden
-    Elektrisch kachels/haarden
-    Pelletkachels

Kom eens langs in onze showroom

Wij begrijpen dat u er misschien baat bij heeft om de kachel eens in het echt te zien. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Friesland. Op deze ruim 200 m² vindt u alle typen kachels en haarden die wij aanbieden. Met ruim 120 verschillende soorten modellen zit er altijd een kachel tussen die bij uw woning past. Zoekt u naar advies op maat? Mulder Haarden helpt u graag verder! Zo kunt u gemakkelijk en gratis een afspraak inplannen en helpen wij u met het kiezen van een geschikte kachel voor uw interieur. 

Ook voor kachelonderhoud kunt u bij ons terecht

Net zoals vrijwel alles om u heen hebben kachels ook eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Wist u namelijk dat onderhoud essentieel is om veilig te kunnen stoken? Voor zowel kachel- als schoorsteenonderhoud bent u bij Mulder Haarden & Kachels in goede handen. Ook het aanleggen en/of renoveren en verbouwingen ten behoeve van de nieuwe haard bent u bij aan het juiste adres, mits u uw kachel aangeschaft heeft bij Mulder Haarden. 

Tips en tricks voor het kopen van een kachel

Kunt u niet kiezen welke kachel u wilt of kunt u wel wat tips en tricks gebruiken over kachels? Als échte kachelspecialist in Friesland houden wij een actuele blog bij over allerlei handige tips over bijvoorbeeld het onderhoud van kachels, de laatste haard-trends en decoratietips. Een greep uit onze tips en tricks:

-    Wat zijn de beste elektrische haarden?
-    Hoe een pelletkachel afstellen?
-    Welke houtkachel heeft het hoogste rendement?
-    En nog veel meer! 

Koop uw kachel bij Mulder Haarden Friesland

Een kachel kopen bij dé kachelspecialist van Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u een ruim aanbod vinden aan allerlei soorten kachels. Ook voor onderhoud kunt u bij ons aankloppen. Op zoek naar een kachelspecialist in Friesland? Bestel u favoriete kachel nu online of kom gezellig in onze showroom. Heeft u vragen? Neem contact op en we helpen u verder!

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden