Moderne pelletkachel? Dit zijn de voordelen

Moderne pelletkachels worden tegenwoordig steeds populairder. Ze zijn namelijk steeds vaker te zien in huishoudens. Het hebben van een pelletkachel is dan ook erg modern en dat is ook niet zo gek. We proberen steeds meer rekening te houden met het klimaat en daar past een pelletkachel natuurlijk perfect bij. Een moderne pelletkachel is namelijk een stuk energiezuiniger dan een houtkachel. De moderne pelletkachel is niet voor niets zo populair, deze kachel heeft nog meer voordelen. 

Duurzaam alternatief 

Met een moderne pelletkachel verwarmt u uw huis duurzaam. Tegenwoordig wordt er steeds meer van ons verwacht u eigen steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Door kleine stapjes te zetten kunt u al een groot verschil maken. Om te beginnen kunt u natuurlijk uw houtkachel of open haard vervangen door een elektrische, maar een pelletkachel is ook een duurzaam alternatief. Het heeft veel weg van een houtkachel, maar de kachel verbrandt samengeperst houtafval. Jaarlijks komen er weer nieuwe moderne pelletkachels bij die volledig aansluiten bij de interieurstijlen van tegenwoordig.

pelletkachels collectieafbeelding

Moderne MCZ pelletkachels 

MCZ pelletkachels zijn erg modern. Ze voldoen namelijk aan de behoeftes van de nieuwste woningen en zijn aangepast aan de Europese energienorm. Natuurlijk energielabel A en gemaakt in de mooiste stijlen. MCZ is een gerenommeerd Italiaans merk dat bekend staat om haar focus op innovatie. Een MCZ pelletkachel is stil, zuinig en gebruiksvriendelijk. Met een moderne MCZ pelletkachel geniet u van het knisperende hout, zonder dat u grote ecologische voetafdruk achterlaat. Naast het feit dat een moderne pelletkachel een duurzaam alternatief is van de houtkachel, zorgt het ook voor een efficiëntere warmte. Door middel van de ingebouwde ventilator, wordt de warme lucht geleidelijk de ruimte in geblazen.  

Moderne pelletkachels zijn daarnaast erg veilig, met sensoren is de kachel beschermd tegen oververhitting. Ook zorgt de pelletkachel ervoor dat de ruimte de juiste temperatuur krijgt, door middel van de ingebouwde computer. Deze computer voelt hoe warm de ruimte is, zodat hij daar op in kan spelen. De kachel weet precies hoeveel pelletkorrels hij nog nodig heeft om de ruimte de geschikte temperatuur te geven.  

Bekijk hier onze collectie moderne pelletkachels.

Moderne pelletkachel kopen bij Mulder Haarden 

Enthousiast geworden over de moderne pelletkachel? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Nij Beets in Friesland. Hier vindt u ons volledige assortiment van pelletkachels. Hier kunt u terecht voor het beste advies bij het maken van uw keuze. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Een moderne pelletkachel kopen doet u natuurlijk bij Mulder Haarden. Een moderne pelletkachel is zowel goed voor het milieu als voor de portemonnee, dus doe daar uw voordeel mee. Tot snel in onze showroom! 

 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden