Uw huidige open haard vervangen

Duurzaam is het nieuwe normaal. Om deze reden doet u er goed aan om uw klassieke open haard te vervangen door een milieuvriendelijkere variant zoals de elektrische haard, pelletkachel of nieuw inbouwhaard. Hiermee draagt u bij aan de vernieuwde milieuregels, terwijl dit stookrendement tevens ten goede komt. Bovendien zijn de alternatieve modellen en uitvoeringen vaak net zo sfeervol als een klassieke hout gestookte haard. 

mulder haarden alternatief open haard

Waarom uw huidige open haard vervangen? 

In Nederland wordt hard ingezet op een duurzamer leven. We laten massaal zonnepanelen op onze daken plaatsen en zorgen dat ons woning goed geïsoleerd is. Wanneer u zo’n transitie gaat maken in uw woning is het verstandig om ook direct de open haard te vervangen. Het verschil tussen de klassieke open haard en de nieuwere alternatieven is groot qua milieuaspecten en design. Het vervangen van uw open haard draagt dus bij aan het rendement, en dus de duurzaamheid, van uw verwarmingssysteem en is tevens een mooie nieuwe aanvulling op uw interieur. 

Open haard vervangen met elektrische haard 

De grootste bijdrage aan het milieu levert u door uw klassieke open haard te vervangen met een elektrische haard. Elektrische kachels maken namelijk geen gebruik van fossiele brandstoffen. Dit maakt deze modellen een stuk veiliger. Bovendien is een elektrische kachel zeer snel op temperatuur, waardoor u uw woning binnen no-time op een comfortabele temperatuur kunt krijgen. 

Open haard vervangen met pelletkachel 

Met een pelletkachel kunt u nog steeds lekker stoken, maar wel op een milieuvriendelijke manier. Een pelletkachel heeft als brandstof pellet (samengeperste houtkorrels), wat veelal wordt gemaakt van afvalproducten. Een pelletkachel creëert net als een open haard een gezellige sfeer, echter ziet het vuur er wel net iets anders uit. Kom langs in onze showroom om alles over pelletkachels te ontdekken! 

Open haard vervangen met inbouwhaard 

U kunt uw klassieke open haard ook vervangen met een nieuwe inbouwhaard. De nieuwe inbouwhaarden zijn als gasgestookt en hout gestookt verkrijgbaar. De nieuwe modellen hebben prachtige designs en zijn, ondanks dat ze nog steeds gas en hout gestookt zijn, veel beter voor het milieu. Dit komt omdat de nieuwe modellen veel efficiënter stoken, waardoor er minder warmte verloren gaat. 

Het plaatsen van een nieuwe kachel of haard 

Het Hele proces van het vervangen van een nieuwe kachel of haard neemt in totaal zes weken in beslag. Dit is de periode vanaf het moment dat u een vervangende kachel heeft uitgekozen tot het moment dat deze functioneel is.  

Kom gerust eens langs 

Op onze website vindt u een impressie van ons totale aanbod. U bent van harte welkom in onze showroom om het volledige aanbod te bekijken en passend en persoonlijk advies te ontvangen. Wanneer u vragen heeft kunt u ook altijd gratis en vrijblijvend contact opnemen. Bij het adviseren kijken wij nadrukkelijk naar uw persoonlijke situatie, de te verwarmen ruimte en uiteraard uw wensen. 

MetalotermBewust stokenNHK Verkoop

Openingstijden: 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden