Pelletkachels in Friesland

De mooiste en stijlvolste pelletkachels van Friesland

amz amy

De afgelopen jaren heeft de pelletkachel op het gebied van bekendheid flink aan de weg getimmerd binnen Nederland.  Inmiddels is de pelletkachel een begrip voor veel mensen in Nederland en siert deze kostenbesparende kachel vele interieurs.  In de media, op diverse fora en op Pinterest. Overal wordt de pelletkachel beschouwd als kachel van de toekomst.  Want toekomstgericht is de kachel zeker. Het stoken gebeurt CO2 neutraal en u bespaart ook direct op uw gaskosten. 

De Voordelen

Rendement van Pelletkachels

Waar de open haard een rendement van ongeveer 15% heeft, en de oude houtkachel een rendement van ongeveer 50%, heeft de pelletkachel een rendement van meer dan 92%. De pellets verbranden dus bijna volledig in de kachel. Een bijkomend voordeel van het hoge rendement is dat de uitstoot van de kachel bijna CO2 neutraal is. Het is dus ook nog eens beter voor het milieu dan de ouderwetse kachels.

Pelletkachelspecialist van Friesland

Mulder Haarden is al jaar en dag de specialist van Friesland op het gebied van pelletkachels. Voor ons is het belangrijk dat er een systeem in uw huis komt waar u blij van wordt en waar u wat aan heeft. Dit is voor iedere persoon of ieder huishouden verschillend en dat begrijpen wij maar al te goed! Onze kachelspecialisten bepalen dan ook graag welke kachel het beste bij u en uw wensen past.

Op onze website vindt u een impressie van ons aanbod. Ons volledige aanbod kunt u vinden in onze showroom. Breng een bezoek aan onze showroom in Nij Beets om u te laten inspireren door onze volledige collectie pelletkachels.

Meer weten?

Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons bereiken op: (0512) 46 11 31. Maar u kunt ook het contactformulier op deze pagina invullen.

Metaloterm Schoorsteenveger Hessel Bewust stoken NHK Verkoop

Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten: 9.1 / 10 - 88 reviews

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingen| |  info@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

Mulder Haarden

 

Check Gedaan Haard Aan

Mulder Haarden