Pelletkachels in Friesland

De mooiste en stijlvolste pelletkachels van Friesland

Pelletkachels Friesland

De afgelopen jaren heeft de pelletkachel op het gebied van bekendheid flink aan de weg getimmerd. Niet alleen binnen Friesland, maar in heel Nederland. Deze kostenbesparende kachel siert tegenwoordig vele (Friese) interieurs. Wij durven daarom te zeggen dat de pelletkachel inmiddels een begrip is voor veel mensen in Nederland. In de media, op diverse fora en op Pinterest. Overal wordt de pelletkachel beschouwd als de kachel van de toekomst. Want toekomstgericht is de kachel zeker. Het stoken gebeurt CO2 neutraal en u bespaart ook direct op uw gaskosten. 

De voordelen van een pelletkachel

Rendement van pelletkachels 

Waar de open haard een rendement van ongeveer 15% heeft, en de oude houtkachel een rendement van ongeveer 50%, heeft de pelletkachel een rendement van meer dan 92%. De pellets verbranden dus bijna volledig in de kachel. Een bijkomend voordeel van het hoge rendement is dat de uitstoot van de kachel bijna CO2 neutraal is. Het is dus ook nog eens beter voor het milieu dan de ouderwetse kachels. Deze milieuvriendelijkere kachelsoort is beter voor u en beter voor de wereld.

Pelletkachelspecialist van Friesland

Mulder Haarden is al jaar en dag de specialist van Friesland op het gebied van pelletkachels. Voor ons is het belangrijk dat er een systeem in uw huis komt waar u blij van wordt en waar u wat aan heeft. Dit is voor iedere persoon of ieder huishouden verschillend en dat begrijpen wij maar al te goed! Onze kachelspecialisten bepalen dan ook graag welke kachel het beste bij u en uw wensen past.

Op onze website vindt u een impressie van ons aanbod. Ons volledige aanbod kunt u vinden in onze showroom. Breng een bezoek aan onze showroom in Nij Beets, Friesland om u te laten inspireren door onze volledige collectie duurzame pelletkachels.

Meer weten? Bezoek onze showroom in Friesland

Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer: (0512) 46 11 31. Neemt u liever contact op via e-mail? Vult u dan het contactformulier hieronder in.

MetalotermBewust stoken 

Openingstijden: 

Vanaf woensdag 3 maart is onze showroom 
open op afspraak.

 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag t/m Vrijdag:

Zaterdag:
Gesloten
Gesloten
10.00 - 12.30 uur
& 13.30 - 17.00 uur
10.00 - 16.00 uur

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 9245 HB
Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden