Pelletkachels in Friesland

Pelletkachels Friesland

Vandaag de dag is een stijlvolle pelletkachel niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Dit is niet zo gek aangezien deze kachel de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Niet alleen binnen Friesland, maar in heel Nederland. Inmiddels is een pelletkachel in veel Nederlandse woningen te vinden. Dit komt vooral dankzij invloeden vanuit sociale media en de televisie. Daarnaast is een pelletkachel een duurzamer alternatief. Het stoken gebeurt namelijk CO2 neutraal, waardoor u flink bespaart op uw gaskosten. Ideaal als u binnenkort uw woning wilt verduurzamen!

De voordelen van een pelletkachel

Ondanks dat een pelletkachel milieuvriendelijker is zijn er nog meer voordelen te onderscheiden. Om het voor u overzichtelijk te houden worden hieronder alle voordelen kort weergegeven.

Rendement van pelletkachels 

Wist u dat pelletkachels een hoog rendement hebben? Wanneer deze kachels op een juiste manier zijn geïnstalleerd dan behaalt u een rendement van meer dan 92%. Dit is aanzienlijk hoger dan bij andere kachels. Een open haard heeft bijvoorbeeld slechts een rendement van 15%. Dit komt doordat het hout in een open haard niet volledig verbrandt. Bij pelletkachels is dit juist wel het geval. Een bijkomend voordeel van het hoge rendement is dat de uitstoot van deze kachels CO2 neutraal zijn. Hiermee zijn pelletkachels aanzienlijk beter voor het milieu dan andere kachels. Draag bij aan een schonere wereld met behulp van deze schitterende kachels. 

Pelletkachelspecialist van Friesland

Overweegt u om een palletkachel te kopen? Kom dan eens naar Mulder Haarden. Wij zijn namelijk al jaren de pelletkachel specialist van Friesland. Niet voor niets hebben wij de afgelopen jaren veel huishouden mogen verblijden met een duurzamere kachel. Daarnaast is het voor ons ontzettend belangrijk dat er een systeem in uw woning komt waar u niet alleen gelukkig van wordt, maar waar u ook iets aan heeft. Vanzelfsprekend heeft ieder huishouden andere wensen. Onze kachelspecialisten luisteren naar al uw wensen om samen tot een passende oplossing te komen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de beste pelletkachel van Friesland in huis haalt.  

Mulder Haarden staat voor u klaar

Wanneer u meer wilt weten over onze stijlvolle pelletkachels dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Mulder Haarden zit in Nij Beets in Friesland en is gemakkelijk te bereiken. Eenmaal in onze showroom zal één van onze kachelspecialisten u verder helpen. Hiermee krijgt u een goed beeld van al onze verschillende duurzame pelletkachels. Wilt u zich liever eerst laten inspireren? Dat kan eenvoudig via onze website. Hierop vindt u een complete impressie van ons aanbod. Daarnaast kunt u Mulder Haarden ook bereiken voor al uw vragen. Dit kan zowel via mail als telefonisch. Natuurlijk kunt u hieronder ook gemakkelijk het contactformulier invullen. Zien wij u binnenkort?

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden