Komt u onze showroom bezoeken?

Loop onze checklist na zodat wij u nóg beter kunnen helpen

U bent te allen tijde van harte welkom in onze uitgebreide Showroom in Nij Beets, ongeacht in welk stadium van de aankoop uw bent. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, is het mogelijk om voorafgaand aan een bezoek aan onze showroom onderstaande checklist te doorlopen.

Inhoud van de te verwarmen ruimte

Als u tijdens uw bezoek kunt aangeven hoeveel m³ de nieuw aan te schaffen kachel moet verwarmen, kunnen wij u het beste adviseren.

Indien u bijvoorbeeld een ‘te grote’ kachel aanschaft voor de ruimte waarin deze brandt, bereikt de kachel niet zijn maximale rendement en kunt u beter voor een ‘kleinere’ kachelkiezen.
 

Foto’s van de situatie

Niet alleen het type kachel (hout, gas, pellet), maar ook het ontwerp van de kachel moet naadloos op de stijl van uw woning aansluiten. Het is zeker niet verplicht, maar als u foto’s meeneemt/opstuurt van de te verwarmen ruimte kunnen wij u ook qua design goed adviseren.

Foto’s van het aangezicht van de woning

Voor sommige kachels zal een afvoer (schoorsteen) naar buiten aangebracht moeten worden. Als wij een indruk krijgen van het type woning, kunnen wij in één oogopslag zien of de woning en/of de plaats waar de kachel geplaatst wordt geschikt is of niet. Mocht het zo zijn dat het aanbrengen van een veilige afvoer onmogelijk is in uw woning, adviseren wij u een kachel die wél geschikt is. Voor bijna iedere woning is bij ons een geschikt haard verkrijgbaar.
 

Foto van de gewenste locatie van de kachel

Voor een aantal type kachels is constante (geaarde) verbinding met het stroomnet nodig. Vandaar dat wij, indien u al weet waar de nieuwe haard moet komen te staan, u vragen om van deze locatie een foto mee te nemen. Zo kunnen wij zien of deze locatie geschikt is met oog op stopcontacten etc.
 

Bouwtekening

Wij begrijpen dat niet iedereen een bouwtekening van zijn of haar woning bij de hand heeft, maar voor het uitzoeken van een nieuwe haard zou dat wel heel handig zijn. Het meenemen van een bouwtekening is uiteraard niet verplicht, maar zo kunnen wij bij ons advies rekening houden met leidingen in de muur, vloerverwarming etc.

Hout, gas, pellet

Indien u een voorkeur heeft voor een type kachel horen wij dat graag. Wij zullen hier uiteraard veel rekening mee houden in het advies. Mocht het zo zijn dat het type kachel van uw wens niet mogelijk is in uw situatie, dan zoeken we samen met u naar een alternatief.

Doel van de kachel

De aanschaf van de kachel kan uiteenlopende redenen hebben: sfeerverwarming, hoofdverwarming of bijverwarming. Ook dit is van belang bij het kiezen van een kachel.

Bezoek onze showroom
Wees welkom in onze uitgebreide showroom in het Friese Nij Beets. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben kunt u een afspraak maken.

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden