Wat is een speksteenkachel? 

Bent u op zoek naar een houten speksteenkachel? Bij Mulders bent u aan het juist adres. Wij hebben verschillende soorten speksteenkachels die zéér gebruiksvriendelijk zijn. Een speksteenkachel heeft een strakke look wat naast de heerlijke warmte een uitstekende toevoeging is aan uw interieur. Een speksteenkachel maakt gebruik van: 'speksteen platen'. Dit is een natuursteen die werkt als het warmtemechanisme. De natuurstenen kunnen namelijk een hoge warmte opname verdragen. Het duurt ten opzichte van een reguliere kachel even voordat u kunt genieten van de warmte. De stenen moeten eerst goed verhit worden voordat er warmte vrij komt. 

Waarom is een speksteenkachel zo gebruikersvriendelijk? 

Een groot voordeel van een houten speksteenkachel is dat u maar 2 tot 6 keer per dag hoeft te stoken om te genieten van de warmte. Zo hoeft u dus niet continu in de weer te zijn om de kachel warm te houden. Bovendien bespaart u aanzienlijk veel energiekosten met het gebruik van deze kachel.  

Voordelen speksteenkachel 

Eén van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een speksteenkachel is het rendement. Met een minimale hoeveelheid hout kunt u de gehele woonkamer gemakkelijk verwarmen. Het is bovendien een constante warmte door het gebruik van infrarood warmte. Bij een reguliere houtkachel fluctueert de warmte normaal gesproken eerder. Een houten speksteenkachel leent zich bovendien uitstekend ter vervanging van uw CV. Dit bied dus een groot voordeel ter besparing op uw energierekening.  

Wat zijn de nadelen? 

Zoals eerder genoemd; het duurt lang voordat de woonkamer helemaal is opgewarmd. Hier bieden andere soorten kachels dus betere voordelen. De kachels zijn in verhouding vrij zwaar, indien u de speksteenkachel dus wilt vervoeren of bezorgen is het aan te raden met minimaal 3 personen de kachel te tillen. Voor vragen omtrent de bezorging staan wij elke werkdag klaar voor het behandelen van vragen. Ten slotte is een speksteenkachel relatief duur in de aanschaf, bekijk onze modellen en besluit welk soort kachel bij u woning past. 

Een houten speksteenkachel koopt u bij Mulders Haarden 

De kachels zijn er in vele soorten en maten. Onze Reny Retro Speksteen kachel past uitstekend in het gebruikersvriendelijke plaatje. De kachel is een hoogstaand product met een luxe uitstraling dat perfect matcht in een strak of warm interieur. Het is dé eyecatcher van uw woonkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons gehele assortiment of neem gerust contact met ons op voor andere vragen!   

 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden