Wat is de beste pelletkachel?

Bent u van plan uw huis te verwarmen? In de wintermaanden niet geheel onnodig natuurlijk! Wanneer u op zoek bent naar verwarming voor uw huis kunt u kiezen uit veel verschillende soorten kachels. Van houtkachels tot gashaarden en van elektrische haarden tot Bio-ethanol haarden. Maar laten we de pelletkachel niet vergeten. Pelletkachels zijn razend populair en dat is uiteraard niet voor niets. Ze brengen vele voordelen met zich mee. De keuze is echter reuze, dit maakt de beslissing weer lastiger. Want wat is nu eigenlijk de beste pelletkachel? Goede vraag! Wij gaan je uitleggen waar je op moet letten bij het aankopen van een pelletkachel en wat nu de beste pelletkachel is!

Wat is een pelletkachel ook alweer precies? 

Eerst even terug naar de basis, want wat is een pelletkachel nu eigenlijk? Een pelletkachel is razend populair en is een kachelsoort die wordt gestookt op houtpellets. Dit zijn cilindervormige korrels die worden geproduceerd uit bijvoorbeeld houtzaagsel. Alhoewel pelletkachels van buitenaf onwijs veel lijken, is de binnenkant van een pelletkachel voorzien van hele geavanceerde techniek. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van de verbranding wat weer resulteert in een hoog rendament. 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een pelletkachel?

Wanneer je van plan bent een pelletkachel aan te schaffen is het vooraf verstandig om te kijken naar enkele punten. Alhoewel elke pelletkachel er misschien vrijwel hetzelfde uitziet, verschillen de pelletkachels daadwerkelijk van elkaar. Wellicht het belangrijkste punt om naar te kijken is het vermogen, want hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen eigenlijk? Houd hier rekening mee en laat je goed adviseren. Een ander punt waar u naar kunt kijken is of de pelletkachel wel bij uw interieur past. Heeft u vooral veel wit interieur, dan is een knal rode pelletkachel misschien niet wat u zoekt. Waar u ook nog op kunt letten is de garantie, het geluid dat de kachel maakt, het brandpatroon en het mogelijke onderhoud. Twijfelt u welke pelletkachel u nodig heeft? Neem contact op en we helpen je graag verder!

Wat is nu de beste pelletkachel?

Dus, tijd voor de echte vraag.. wat is nu de beste pelletkachel? Dit is erg lastig te zeggen. Het hangt namelijk enorm af van uw wensen en bijvoorbeeld budget. Als u het aan 100 kachelsverkopers vraagt, kunt u 100 verschillende antwoorden verwachten. De vragen die u zich af moet vragen is wat is mijn budget, hoeveel vermogen heb ik nodig en naar welke stijl zoek ik? Elk merk heeft pelletkachels in verschillende vormen, kleuren en maten. U vindt dus altijd een pelletkachel die geschikt is voor uw woning. Er is dan ook niet per se één beste pelletkachel. Dit is geheel persoonlijk en afhankelijk van de wensen en ideeën. Mocht u toch willen weten welke pelletkachels het meest verkocht worden? Dat zijn de:

•    MZC GIO 
•    MCZ EGO air 2.0
•    MZC HALO

pelletkachelpelletkachelpelletkachel halo

Italiaanse pelletkachels van het merk MCZ

Bij Mulder Haarden verkopen wij enkel en alleen pelletkachels van het merk MCZ, een kwalitatief Italiaans merk. De Ferrari ’s onder de pelletkachels. Zoals we van Italiaanse producten kunnen verwachten, haalt u met een Italiaanse MCZ pelletkachel kwaliteit in huis en dat tegen een eerlijke prijs. Pelletkachels waar u nog lang van kunt genieten en heerlijke warme avonden mee kunt hebben. Die koude voeten zijn met de pelletkachels van MCZ verleden tijd! Benieuwd naar onze pelletkachels? Bekijk hier onze MZC pelletkachels, de beste pelletkachels als u het ons vraagt!

Pelletkachel kopen bij Mulder Haarden

Bent u op zoek naar een kwalitatieve pelletkachel met een hoog rendement? U kunt stoppen met zoeken! Bij Mulder Haarden bent u aan het juiste adres. Al sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in haarden van topkwaliteit. Neem een kijkje tussen onze pelletkachels en laat u verassen door de mooie pelletkachels van Mulder Haarden!
 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden