Wat zijn de beste elektrische haarden? 

Met ons Hollandse klimaat is het heerlijk om op een koude dag de haard aan te zetten. Tegenwoordig hoeft u niet meer per se een houthaard te hebben om een gezellige sfeer te creëren en warmte op te wekken, een elektrische haard kan dit namelijk ook allemaal. Vandaag leert u de voordelen van een elektrische haard en welke haarden de beste zijn. Lees nu snel verder! 

Elektrische haard in combinatie met zonnepanelen 

Steeds meer Nederlanders hebben zonnepanelen op hun dak liggen of zijn van plan om dit te gaan doen. Dit is hartstikke goed voor het milieu en op lange termijn voor de portemonnee. Toch houden veel huishoudens elektriciteit over, dat vervolgens terug wordt geleverd aan de energiemaatschappij of verloren gaat. Met een elektrische haard van Mulder haarden kunt u deze energie gebruiken om de elektrische haard te gebruiken als volledig zelfvoorzienende bijverwarming. 

Voordelen van een elektrische haard 

Voor een ieder die wel het gezellige gevoel van een houthaard wil, maar niet de lasten is een elektrische haard de perfecte keuze. Een elektrische haard kent vele voordelen welke hieronder worden opgesomd: 

Een elektrische haard geeft een sfeervol effect 

Een elektrische open haard is buitengewoon sfeervol. Het is heerlijk om lekker naar de vlammen te turen wanneer u met een lekkere kop thee en een kleedje op de bank zit. 

Een elektrische haard is praktisch 

Een elektrische sfeerhaard heeft geen rookkanaal en extra gasleiding nodig, omdat er geen gas hoeft worden toegevoerd en geen rook hoeft worden afgevoerd. De sfeerhaard is dus relatief eenvoudig te monteren en er komen geen extra kosten bij voor het aanleggen van een nieuw rookkanaal of een nieuwe gasleiding.  

Daarnaast is het bij een elektrische open haard niet nodig om hout te blijven toevoeren, de haard leeg te scheppen en wordt de haard niet warm. Dit betekent dat de elektrische kachel tevens kindveilig is. 

Prachtige designs 

De elektrische haarden van Mulder Haarden zijn zeer modern en dit ziet u terug in het design van de verschillende haarden. Zo zijn er haarden verkrijgbaar met het klassieke houthaard karakter zoals de Huntingdon 30 Electric Kachel. Maar ook zijn er zeer moderne wandhaarden verkrijgbaar, zoals die van het merk  Skope, welke naadloos aansluiten bij een modern interieur. 

Milieuvriendelijk 

Doordat een elektrische sfeerhaard goed inzetbaar is als bijverwarming kunt u uw woning op deze manier een stuk milieuvriendelijker verwarmen. U hoeft hiervoor namelijk geen fossiele brandstoffen te gebruiken en wanneer u zonnepanelen heeft kunt u de sfeerhaard volledig zelfvoorzienend verwarmen. 

De beste elektrische haarden bij Mulder Haarden 

De beste elektrische haarden vindt u bij Mulder Haarden. Wij hebben een ruim assortiment aan kwaliteitskachels van de toonaangevende merken Hundington, Vogue Midi, Stockton, Marlborough2, Radiance & Skope. Deze merken behoren allemaal tot de top van de markt, welke de beste is hangt af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke of moderne look? Of vindt u het belangrijk dat de sfeerhaard warmte afgeeft of vindt u het gezelligheidsaspect belangrijker?  

Om u te helpen om tot de voor u beste elektrische haard te komen leest u hier onderstaand de eigenschappen van de verschillende topmerken van elektrische open haarden: 

Huntingdon 

Bij Mulder Haarden zijn onder andere de Gazco Huntingdon 20, 30 en 40 beschikbaar. Deze elektrische kachels hebben een uniek, klassiek karakter door het prachtige gietwerk en de mooie Gotische deuren. De Gazco Huntingdon elektrische kachels zijn op verschillende warmte niveaus in te stellen en de helderheid van de vlammen kan worden aangepast. 

Vogue Midi 

De Vogue Midi is een strakke open haard die is voorzien van 3D vlameffecten. De mogelijkheid om verschillende lichteffecten van de vlammen afzonderlijk van elkaar te bedienen en de optie om de vlammen te veranderen in kiezelstenen of ijskristallen maakt deze elektrische open haard een absolute must have voor iemand die graag sfeer wil toevoegen aan zijn of haar woning. 

Stockton 

De elektrische haarden van Stockton hebben het uiterlijk van een klassieke houthaard. Dit prachtige uiterlijk in combinatie met keuze uit vier verschillende vuur- en vlamsnelheden maakt deze sfeerhaard een absolute eyecatcher. 

Marlborough2 

De Marlborough2 elektrische kachel heeft een strak maar klassiek uiterlijk en wordt gekenmerkt door uiterst realistische houtblokken op het branderbed. De kachel is in staat om verschillende vuur- en vlamsnelheden te realiseren en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Radiance 

Van het merk Radiance vindt u bij Mulder Haarden prachtige wandhaarden. Deze zijn eenvoudig op uw muur te monteren, maar u kunt deze ook deels in uw wand of muur plaatsen. De prachtige wandhaarden van Radiance zijn voorzien van hoogwaardige LED-achtergrondverlichting en u kunt kiezen 12 uit verschillende kleurtinten van het vuur. 

Skope 

De prachtige wandhaarden van het merk Skope zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en als twee- of driezijdige haard. Dit heeft als effect dat er een driedimensionaal zicht op de vlammen wordt gecreëerd, waardoor een ongekende sfeerbeleving ontstaat. De Skope wandhaarden zijn voor het moderne interieur en voegen hier een extra dimensie aan toe. 

De allerbeste elektrische haarden bij Mulder Haarden 

Nu heeft u een beeld van de beste elektrische haarden. Nu is het aan u om de elektrische open haard te kiezen die het beste aansluit op uw wensen. Uiteraard is een open haard niet iets wat u zomaar aanschaft, daarom nodigen wij u graag uit in onze winkel in Nij Beets. Onze experts vertellen u graag meer over de verschillende sfeerhaarden. Als u vragen heeft mag u ons uiteraard ook bellen, neem contact op. 

MetalotermProfiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/ Bewust stoken 

 

Maandag: gesloten
Dinsdag en Woensdag:
op afspraak
Donder- en
Vrijdagochtend: Op afspraak
S'middags: geopend van half 2 tot 5
Zaterdag: open van 10 tot 4 uur

 

Contact:

Mulder Haarden & Kachels
Leppedyk 1a 
9245 HB Nij Beets

Telefoon (0512) 46 11 31
info@mulderhaarden.nl

Sitemap

Bekijk ook:

 

Beoordeling door klanten : 9.1/10 - 88 beoordelingeninfo@mulderhaarden.nl   |  Telefoon 0512 - 46 11 31

                              

 

 

Mulder Haarden & Kachels

Beoordeling door klanten:
9.1 / 10 - 88 beoordelingen
Mulder Haarden